miercuri, 18 noiembrie 2015

Montaj rolete textile - geam mobil





In video-ul de mai sus poti vedea exact cum se monteaza roletele textile fara gaurire pentru geamurile mobile, pe care le poti achizitiona direct de pe magazinul nostru online.

Roletele textile fara gaurire sunt destinate geamurilor mobile sau batante. Sistemul de agatare permite prinderea roletei direct de tamplaria geamuli fara a fi nevoie gauriraea acesteia. Sistemul roletei textile este un sistem U reglabil pentru a se potrivi pe diferite tipuri de tamplarii.

Montajul roletelor pe geamurile mobile este extrem de simplu, practic doar se agata si se efectueaza in maxim 2 minute.

Spor la treaba!

miercuri, 2 septembrie 2015

Rolete zebra



     Roletele zebra ofera posibilitatea de control foarte bun al luminii si de protejare a vietii private. Stilul contemporan si materialele de calitate sunt evidentiate perfect de caseta deschisa de sus care ascunde mecanismul si face instalarea simpla. Caseta roletei zebra este disponibila in diferite culori, alegerea este a ta.

    Roletele zebra sunt usor de utilizat cu ajutorul unui singur lant de comanda lateral. Dungile orizontale aluneca una pe langa cealalta, alternand intre pozitia deschis "translucid - opac" si pozitia inchis "opac-opac". Acelasi lant ridica si coboara roleta la orice inaltime a ferestrei.

     Puteti comanda rolete zebra accesand adresa de mai jos.

                                         http://www.sunna.ro/







joi, 13 august 2015

Rolete textile la comanda



Practice si discrete, roletele textile fac spatiile mai functionale, folosite atat singure cat si in combinatie cu perdele. Poti ridica sau cobora roletele pentru intimitate, sau pentru a opri lumina. Puteti alege de asemenea rolete textile blackout pentru a stopa complet lumina. 

 Multe magazine vand o selectie de modele simple sau cu design, la dimensiuni prestabilite. Firmele specializate croisec rolete textile la dimensiuni specifice si cu  posibilitatea de a alege matrialul dorit. Sunna Rollers ofera aceste servicii. 



marți, 3 februarie 2015

Rolete textile fara gaurire



Rolete textile fara gaurire



Roletele textile se pot monta pe tamplaria geamului, fara a fi necesara gaurirea!

Cum se monteaza roletele textile fara gaurire?

Roletele textile se monteaza prin agatare de rama superioara a geamului. 
Capetele roletei, care sunt folosite pentru a fixa roleta, se introduce intr-o agatatoare in forma de U.
Aceasta este reglabila, pentru a se putea folosi pe orice tip de geam.
Agatatoarea se fixeaza in partea superioara a geamului, iar apoi se fixeaza roleta in capete.
Ghidajele laterale au exact acelasi sistem de agatare in partea de jos a tamplariei.

Astfel nu este necesara gaurirea tamplariei, iar montajul se face extreme de simplu si rapid.
Trebuie sa tineti cont ca doar in cazul gemurilor mobile si rabatabile se pot folosi agatatori. In cazul geamurilor fixe se foloseste banda dublu adeziva, care nu lasa urme pe geam, nici dupa indepartarea roletei.




Puteti achizitiona astfel de rolete online: www.sunna.ro , sau din magazinul nostru: Cluj-Napoca, Str Porumbeilor nr 11 (www.jaluzele-ombra.ro)