sâmbătă, 16 martie 2013

Rolete textile de interior albe

Acum puteti comanda online: www.sunna.ro


Vrei sa-ti decorezi geamurile, dar deasemenea vrei sa scapi de draperii? Vrei sa-i dai casei tale un aspect modern si un design ca din reviste? Vrei confort, multa lumina, dar in aceelasi timp sa-ti protejezi mobila de efectele devastatoare ale razelor solare?
In acest caz roletele textile iti sunt produsul perfect pentru tine. Roletele textile albe, de diferite nuante, cu sau fara modele sofisticate, sunt perfecte atunci cand vrei o camera luminoasa, da cu mobila pusa la adapost de efectul soarelui. Roletele textile albe simple completeaza designul incaperii fara a iesi prea tare in evidenta. Roletele textile albe cu model aduc un aer sofisticat si un design special incaperii. Puteti alege din materialele pentru rolete textile: alb, alb-galbui, alb-rozaliu, alb metalic, alb cu model simplu sau metalic.
Materialul din care roletele textile se confectioneaza este special tratat pentru a oferi protextie in fata soarelui si in acelasi timp sunt extrem de usor de intretinut si curatat.













joi, 14 martie 2013

Jaluzele orizontale de lemn


Desi multi oameni folosesc jaluzele orizontale din plastic, avand in vedere ca sunt o solutie la indemana si ieftina, mai exista o optiune. Desi e adevarat ca jaluzelele de plastic sunt o solutie economica, jaluzelele orizontale de lemn aduc mult mai multe avantaje. Daca te gandesti sa cumperi jaluzele noi pentru casa ta, mai jos sunt cateva lucruri de luat in considerare.

In ideea de a adauga o testura diferita camerei, jaluzelele orizontale de lemn aduc acesta avantaj mult mai bine decat orice jaluzea de plastic. Alegand o culoare complementara camerei, vei scoate in evidenta naturaletea lemnului. Chiar si daca lemnul este vopsit, surplusul de grosime al lemnului va face ca ca jaluzeaua sa arate foarte bine si cand sunt stranse si cand sunt deschise.

Jaluzelele de lemn dau o mai mare varietate de optiuni, fata de jaluzelele de plastic: culoare, grosimea lemnului, latimea lamelelor, culoarea naturala, etc. Multitudinea de optiuni pe care aceste jaluzele orizontale le ofera, merg cu orice tip de geam (plastic, lemn, aluminiu, alb, maro, stejar auriu, etc).

Desi un leu economistit conteaza mult, mai ales in aceste vremuri de criza, un leu dat in plus insemana  un plus de valoare, calitate si liniste. Va sugeram sa luati in considerare optiunea jaluzelelor orizontale de lemn, mai ales datorita faptului ca ele se uzeaza mult mai greu decat jaluzelelor orizontale. In acest caz zicala "sunt prea sarac sa-mi cumpar lucruri ieftine" este foarte potrivita.




Mai jos puteti admira multitudinea de materiale pentru jaluzele orizontale de lemn pe care vi le punem la dispozitie. Enjoy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









Rolete textile imprimate

Acum puteti comanda online: www.sunna.ro

Roletele textile imprimate aduc un plus de valoare designu-lui oricarei incaperi, fie el birou, dormitor, living, etc. 
Atunci cand nu gasesti nimic sa se potriveasca stilului pe care l-ai creat in casa ta, poti sa-ti creezi propria roleta textile. Cu ajutorul acesteia poti schimba total climatul unei incaperi.
Poti alege din pozele pe care le avem noi, care vor fi puse in curand pe blog si facebook, sau poti veni tu cu imagini gasite de tine, sau cu propriile poze.
Mai jos o sa punem  cateva poze cu astfel de rolete textile, pentru inspiratie. Ele nu au fost facute de noi, dar urmeaza :)








miercuri, 13 martie 2013

Rolete textile day-night / Rolete textile zebra / Rolete textile zi-noapte


Roletele textile zi-noapte (rolete textile night and day, sau rolete textile zebra) sunt combinatia perfecta pentru obtinerea unor efecte diferite in orice colt al casei tale. Roletele zebra sunt un tip special de rolete, fabricate din 2 tipuri de materiale textil: unul transparent si unul opac, dispuse in linii orizontale. Acest tip de rolete textile este o inventie noua pe piata Europeana si se caracterizeaza prin performanta perfecta si design neobisnuit.
Sistemul intercalat de linii orizontale permite reglarea optima a intensitatii luminii , facand o atmosfera unica in incapere. Daca cautati un produs modern combinat cu un stil sofisticat si glam, roletele textile zi-noapte sunt perfecte pentru tine.
Mai jos iti prezentam culorile disponibile momentan pentru materialul de rolete night and day: