miercuri, 13 martie 2013

Rolete textile de interior

Alegerea unei solutii de umbrire si design pentru ferestrele casei tale poate fi o sarcina destul de dificila, avand in vedere multitudinea de optiunile de care dispunem.
 Chiar si dupa alegerea roletelor textile, in detrimentul perdelelor sau jaluzelelor verticale, mai ai inca un drum lung in fata ta. Acum va trebui sa alegi materiale textile pentru rolete, astfel incat acestea sa complementeze perfect atat ambianta camerei, cat si fatada casei sau blocului.

Roletele textile sunt o alegere foarte buna, deoarece cu ajutorul lor poti da o noua dimensiune unei camere si bineinteles mai mult fler. In comparatie cu draperiile, roletele textile ofera mai multa flexibilitate si functionalitate. Roletele textile sunt de diferite stiluri si exista o multitudine de materiale din care pot fi create. Este esential sa retineti acesti doi factori, totodata trebuie sa aveti tot timpul in minte si camera in care acestea vor fi montate. Sa discutam acum mai in detaliu despre materialele textile pentru rolete!

Factori de luat in considerare la alegerea materialului pentru rolete textile:
1. Hotaraste ce tip de roleta va oferi mai mult sex-appeal casei tale. Trebuie sa complementeze atat ambianta, cat si decorul casei.
2.Este important sa decizi nivelul de intimitate de care ai nevoie si sa alegi materialul in functie de acesta.
3.Alege un material pentru roleta textila care va oferi umbra necesara si comfortabila pentru tine.

In gama noastra de materiale textile pentru rolete de interior veti gasi cu siguranta un material care sa satisfaca toate nevoile enumerate mai sus! Mai jos gasiti materialele disponibile in gama noastra!







































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu