duminică, 15 ianuarie 2012

Primele jaluzele virtuale, unul dintre cele mai spectaculoase concepte de la CES 2012 | Stylereport

Primele jaluzele virtuale, unul dintre cele mai spectaculoase concepte de la CES 2012 | Stylereport

Unul dintre cele mai interesante și spectaculoase concepte de la ediția de anul acesta a Consumer Electronics Show nu este nici un smartphone ultra-subțire, nici un ultrabook deosebit sau o tabletă inovatoare, ci un lucru cu o utilitate mult mai clară: un set de jaluzele virtuale, practic un ecran care se montează în locul unei ferestre și se poate transforma printr-o singură atingere din LCD în panou transparent.

Conceptul produs de Samsung rulează un sistem de operare propriu și este acționat integral tactil. Încă nu sunt disponibile decât extrem de puține date despre noul ecran, dincolo de grosimea de doar 2 milimetri a panoului, dar este destul de probabil ca el să devină un produs comercial în următorii ani.

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Plase insecte Cluj


Plasele anti-insecte sunt cel mai sanatos mod de a tine insectele la distanta tot anul.
Este solutia cea mai economica, sanatoasa si de lunga durata. Daca aveti instalate aceste plase, nu mai este nevoie sa folositi insecticide sau spray-uri chimice.
Avantajele plaselor anti-insecte:
  • nici o insecta nu poate patrunde in interior;
  • incaperea se poate aerisi foarte bine;
  • sunt usor de instalat;
  • sunt economice si rezistente in timp;
  • sunt foarte usor de curatat.
Plasele anti-insecte, au profilul de aluminiu, pot fi prinse pe orice tip de geam (PVC, aluminiu sau lemn). Se pot asorta cu culorile tamplariei (alb, maro, setajr auriu).





Rulouri textile Cluj


Rulourile textile aduc un plus de eleganta si un design modern locuintei sau biroului dvs.
Rulourile textile pot fi folosite in orice spatiu din locuinta sau birou. Ofera diferite grade de intimitate si control al luminii, prin ridicarea sau coborarea inaltimii lor.
Usor de folosit, rulourile textile sunt perfecte pentru:
  • camerele copiilor, deoarece nu au margini ascutite sau dure, iar copii nu se pot prinde de ele;
  • bucatarii si bai, fiindca nu se umezesc, nu se murdaresc, iar pe suprafata lor nu se creeaza condens;
  • dormitoare, pentru ca textilele cu opacitate ridicata ofera posibilitatea de a umbri chiar si pe timpul zilei;
  • balcoanele inchise, pentru ca nu ocupa spatiu si manevrarea are loc doar pe suprafata geamului, evitandu-se astfel agatarea lor;
  • birouri, deoarece materialele din care sunt confectionate impiedica patrunderea luminii, permitand reglarea optima a luminozitatii.
De asemenea, rulourile textile sunt solutia perfecta pentru locurile greu accesibile, geamuri mici sau geamuri la care nu se pot monta alte tehnici de umbrire, cum ar fii geamurile de pe casa scarilor si din mansarde.
Rulourile textile moderne sunt disponibile intr-o gama larga de materiale, texturi, modele si grade de opacitate.
Rulourile textile simple - materialul textil se ruleaza pe un tub de aluminiu, care se prinde pe rama geamului in partea de sus.


Rulourile textile cu caseta - materialul textil se ruleaza pe un tub de aluminiu, inchis in caseta de aluminiu. Cand rulourile sunt coborate pe geam, marginile lor sunt acoperite de o protectie de aluminiu. Avantajul rulourilor cu caseta este ca nu permit deloc patrunderea luminii pe langa materialul textil.
Rulouri textile de mansarda - sunt create special pentru ferestrele de mansarda, avand un mecanism special pentru prinderea lor in plan inclinat.

Jaluzele verticale Cluj


Jaluzelele verticale combina eleganta, frumusetea si usurinta de folosire, cu atribute remarcabile, cum ar fi izolare fonica si control perfect al luminii. Toate aceste calitati pot fi achizitionate intr-o mare varietate de texturi, modele si culori, care se vor asorta perfect decorului, sau vor complementa foarte bine noua mobila a locuintei dvs.
Cea mai populara alegere in ceea ce privesc tehnicile de umbrire sunt jaluzelele verticale, deoarece doar ele au posibilitatea de a se deschide in acelasi mod ca si geamurile/usile glisante. Fie ca planificati sa decorati intreaga casa cu jaluzele verticale noi, sau cautati doar sa decorati o fereastra, experienta va fi mult mai placuta daca intelegeti cateva lucruri de baza.
Jaluzelele verticale sunt excelente pentru a acoperi atat geamuri foarte mari, cat si usi glisante, dar ele se potrivesc in orice camera si la orice tip de geam. Sunt un mod excelent de a controla caldura si lumina, si a va proteja parchetul si mobila impotriva efectelor daunatoare ale soarelui. Se deterioreaza foarte greu, dar cand asta se intampla sunt foarte usor de reparat.
Jaluzelele verticale aduc dau o nota moderna camerelor de zi, iar cele de culoare deschisa arata stil si bun gust cand sunt inchise. Atunci cand sunt deschise ele permit sa se vada foarte frumos privelistea de afara. Se potrivesc in bucatarie, mai ales acolo unde sunt usi glisante si se potrivesc cu aproape orice stil de mobila. 
Pentru camera copiilor, jaluzelele verticale se pot imprima cu orice imagine: personaje de desene animate, jucatori de fotbal, actori, muzicieni, sau chiar fotografii cu familia. Jaluzelele imprimate completeaza pefect decorul in camera unui copil.
Jaluzelele verticale sunt perfecte pentru birou. Sunt elegante si usor de folosit. Dau un plus de profesionalism cladirii in care va desfasurati activitatea. Arata bine si din interior si din exterior. Jaluzelele verticale sunt "tinuta business" a biroului dvs.
Jaluzelele imprimate pot de asemenea sa decoreze incaperile unde se desfasoara activitatea firmei dvs. Ele pot fi imprimate cu logo-ul firmei, sau cu diferite imagini, in functie de nevoi (ex. poze cu modele de coafuri pentru saloane, imagini ale vechiului oras pentru o cafenea, etc). Jaluzelele verticale pot fi folosite, de asemenea, si pentru a masca zone de depozitare din locuinta sau birou, sau zone neatragatoare din garaj. Jaluzelele verticale din PVC sunt ideale pentru bucatariile restaurantelor, cabinete medicale si cabinete 

Dupa cum vedeti, toate incaperile pot fi usor decorate cu jaluzele verticale. In afara de faptul ca, prin acest mijloc de protejare a mobilei de razele soarelui, va puteti decora camera intr-un mod modern, nici nu aveti batai de cap cu spalatul si apretatul lor (precum perdelele). Jaluzelele verticale sunt extrem de usor de intretinut.