sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Rulouri textile Cluj


Rulourile textile aduc un plus de eleganta si un design modern locuintei sau biroului dvs.
Rulourile textile pot fi folosite in orice spatiu din locuinta sau birou. Ofera diferite grade de intimitate si control al luminii, prin ridicarea sau coborarea inaltimii lor.
Usor de folosit, rulourile textile sunt perfecte pentru:
  • camerele copiilor, deoarece nu au margini ascutite sau dure, iar copii nu se pot prinde de ele;
  • bucatarii si bai, fiindca nu se umezesc, nu se murdaresc, iar pe suprafata lor nu se creeaza condens;
  • dormitoare, pentru ca textilele cu opacitate ridicata ofera posibilitatea de a umbri chiar si pe timpul zilei;
  • balcoanele inchise, pentru ca nu ocupa spatiu si manevrarea are loc doar pe suprafata geamului, evitandu-se astfel agatarea lor;
  • birouri, deoarece materialele din care sunt confectionate impiedica patrunderea luminii, permitand reglarea optima a luminozitatii.
De asemenea, rulourile textile sunt solutia perfecta pentru locurile greu accesibile, geamuri mici sau geamuri la care nu se pot monta alte tehnici de umbrire, cum ar fii geamurile de pe casa scarilor si din mansarde.
Rulourile textile moderne sunt disponibile intr-o gama larga de materiale, texturi, modele si grade de opacitate.
Rulourile textile simple - materialul textil se ruleaza pe un tub de aluminiu, care se prinde pe rama geamului in partea de sus.


Rulourile textile cu caseta - materialul textil se ruleaza pe un tub de aluminiu, inchis in caseta de aluminiu. Cand rulourile sunt coborate pe geam, marginile lor sunt acoperite de o protectie de aluminiu. Avantajul rulourilor cu caseta este ca nu permit deloc patrunderea luminii pe langa materialul textil.
Rulouri textile de mansarda - sunt create special pentru ferestrele de mansarda, avand un mecanism special pentru prinderea lor in plan inclinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu