sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Jaluzele verticale Cluj


Jaluzelele verticale combina eleganta, frumusetea si usurinta de folosire, cu atribute remarcabile, cum ar fi izolare fonica si control perfect al luminii. Toate aceste calitati pot fi achizitionate intr-o mare varietate de texturi, modele si culori, care se vor asorta perfect decorului, sau vor complementa foarte bine noua mobila a locuintei dvs.
Cea mai populara alegere in ceea ce privesc tehnicile de umbrire sunt jaluzelele verticale, deoarece doar ele au posibilitatea de a se deschide in acelasi mod ca si geamurile/usile glisante. Fie ca planificati sa decorati intreaga casa cu jaluzele verticale noi, sau cautati doar sa decorati o fereastra, experienta va fi mult mai placuta daca intelegeti cateva lucruri de baza.
Jaluzelele verticale sunt excelente pentru a acoperi atat geamuri foarte mari, cat si usi glisante, dar ele se potrivesc in orice camera si la orice tip de geam. Sunt un mod excelent de a controla caldura si lumina, si a va proteja parchetul si mobila impotriva efectelor daunatoare ale soarelui. Se deterioreaza foarte greu, dar cand asta se intampla sunt foarte usor de reparat.
Jaluzelele verticale aduc dau o nota moderna camerelor de zi, iar cele de culoare deschisa arata stil si bun gust cand sunt inchise. Atunci cand sunt deschise ele permit sa se vada foarte frumos privelistea de afara. Se potrivesc in bucatarie, mai ales acolo unde sunt usi glisante si se potrivesc cu aproape orice stil de mobila. 
Pentru camera copiilor, jaluzelele verticale se pot imprima cu orice imagine: personaje de desene animate, jucatori de fotbal, actori, muzicieni, sau chiar fotografii cu familia. Jaluzelele imprimate completeaza pefect decorul in camera unui copil.
Jaluzelele verticale sunt perfecte pentru birou. Sunt elegante si usor de folosit. Dau un plus de profesionalism cladirii in care va desfasurati activitatea. Arata bine si din interior si din exterior. Jaluzelele verticale sunt "tinuta business" a biroului dvs.
Jaluzelele imprimate pot de asemenea sa decoreze incaperile unde se desfasoara activitatea firmei dvs. Ele pot fi imprimate cu logo-ul firmei, sau cu diferite imagini, in functie de nevoi (ex. poze cu modele de coafuri pentru saloane, imagini ale vechiului oras pentru o cafenea, etc). Jaluzelele verticale pot fi folosite, de asemenea, si pentru a masca zone de depozitare din locuinta sau birou, sau zone neatragatoare din garaj. Jaluzelele verticale din PVC sunt ideale pentru bucatariile restaurantelor, cabinete medicale si cabinete 

Dupa cum vedeti, toate incaperile pot fi usor decorate cu jaluzele verticale. In afara de faptul ca, prin acest mijloc de protejare a mobilei de razele soarelui, va puteti decora camera intr-un mod modern, nici nu aveti batai de cap cu spalatul si apretatul lor (precum perdelele). Jaluzelele verticale sunt extrem de usor de intretinut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu